Ariston kondenzációs kazán

  1. Kazáncsere
  2. Ariston kondenzációs kazán

Az Ariston kazánok a környezettudatosság és a környezetvédelem jegyében készülnek, amelynek köszönhetően rendkívüli népszerű lett. További pozitívumai közé sorolható az országos lefedettségű szervizhálózat, amely biztos hátteret nyújt.

Ariston kondenzációs kazán Ariston kondenzációs kazán

Ariston kondenzációs kazán

Az Ariston kondenzációs kazánok a környezettudatosság és a környezetvédelem jegyében készülnek, amelynek köszönhetőn rendkívüli népszerű lett. További pozitívumai közé sorolható az országos lefedettségű szervizhálózat, amely biztos hátteret nyújt az szervizalkatrészek ellátására. Az Ariston kazánok mindent tudnak, amit a mai kor kondenzációs gázkazánjaitól elvárnánk, széles modulációs tartomány, magas hatékonyság, kiegyensúlyozott ventilátor vezérlés.
Ami igazán vonzóvá teszi az Ariston kondenzációs kazánokat, hogy akár 15-20%-os energia megtakarítás is elérhető vele egy hagyományos kazán energiafelhasználásához viszonyítva.

Hívjon bennünket az alábbi telefonszámon: +36 (20) 611 84 63 és cégünk kedvező áron vállalja az Ön Ariston kondenzációs kazánja beüzemelését és beállítását.

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a +36 (20) 611 84 63 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak, vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére!

+36 (20) 611 84 63

Cégünk számára fontos az ügyfeleink elégedettsége, ezért profi, tapasztalt és magasan képzett szakemberekkel dolgozunk, akik minőségi alapanyagokkal garantálják munkánk végeredményének a színvonalát. Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés

Ariston kondenzációs kazán-t vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza