Átfolyós vízmelegítő

  1. Kazáncsere
  2. Átfolyós vízmelegítő

Az átfolyós vízmelegítőknek létezik gázüzemű és elektromos árammal üzemelő változata. A tapasztalat azt mutatja, hogy a gázüzemű átfolyó rendszerű vízmelegítők előnyössebek az elektromos üzemelésűeknél. Hívjon minket és állunk rendelkezésére!

Átfolyós vízmelegítő Átfolyós vízmelegítő

Átfolyós vízmelegítő

Az átfolyós vízmelegítőknek létezik gázüzemű és elektromos árammal üzemelő változata. A tapasztalat azt mutatja, hogy a gázüzemű átfolyó rendszerű vízmelegítők előnyössebek az elektromos üzemelésűeknél. A vízmelegítők a megfelelő teljesítmény kiválasztásával és porlasztó használatával kényelmesen és gazdaságosan üzemeltethetők, mert a fűtés csak akkor kapcsol be, amikor a csapot kinyitják. Ráadásul a kompakt méretének köszönhetően szinte bárhová felszerelhető.

A gyártók vízmennyiség-szabályozó és korlátozó szerkezetek beépítésével érik el azt, hogy a készüléken a névleges vízmennyiséget jelentősen meghaladó mennyiség ne folyjon át ezzel biztosítva a megfelelő vízhőmérsékletet.

Forduljon hozzánk bizalommal és bízza ránk az átfolyós vízmelegítő beszerelését, valamint beüzemelését és mi kedvező áron elvégezzük a szükséges munkálatokat amire jótállást is vállalunk.

Hívjon minket az alábbi +36 (20) 611 84 63 telefonszámon és a magasan képzett, tapasztalt szakembereink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a +36 (20) 611 84 63 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak, vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére!

+36 (20) 611 84 63

Cégünk számára fontos az ügyfeleink elégedettsége, ezért profi, tapasztalt és magasan képzett szakemberekkel dolgozunk, akik minőségi alapanyagokkal garantálják munkánk végeredményének a színvonalát. Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés

Átfolyós vízmelegítő-t vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza