Bosch kondenzációs kazán

  1. Kazáncsere
  2. Bosch kondenzációs kazán

Napjainkban egyre nagyobb teret kap az energiaköltségek csökkentése, amiben a Bosch szinte az első között van. A Bosch kondenzációs kazánok nem csak a gáz elégetésével termelnek hőt, hanem a létrejövő égéstermékek hőjét is hasznosítják.

Bosch kondenzációs kazán Bosch kondenzációs kazán

Bosch kondenzációs kazán

Napjainkban egyre nagyobb teret kap az energiaköltségek csökkentése, amiben a Bosch szinte az első között van, hiszen rendkívül hatékony hőcserélői révén a kondenzációs hatékonysága elérheti akár a 98%-ot is, amely alacsonyabb költségeket eredményez hála a kisebb energiafelhasználásnak.

A Bosch kondenzációs kazánok nem csak a gáz elégetésével termelnek hőt, hanem a létrejövő égéstermékek hőjét is hasznosítják.
Hívjon bennünket az alábbi telefonszámon: +36 (70) 678 00 24, és cégünk tapasztalt szakemberei kedvező áron vállalják az Ön Bosch kondenzációs kazánja beüzemelését és beállítását.

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a +36 (70) 678 00 24 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 7:00 - 19:00 között a +36 (70) 678 00 24 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak, vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére!

+36 (70) 678 00 24

Cégünk számára fontos az ügyfeleink elégedettsége, ezért profi, tapasztalt és magasan képzett szakemberekkel dolgozunk, akik minőségi alapanyagokkal garantálják munkánk végeredményének a színvonalát. Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés

Bosch kondenzációs kazán-t vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza