Cirkó javítás

  1. Kazáncsere
  2. Cirkó javítás

Bármennyire is gazdaságos, csendes, magas hatásfokon üzemel és az egyik legbiztonságosabb megoldás a cirkó fűtés, mint minden fűtési rendszernek legyen az új vagy használt a biztonságos működéshez szüksége van a rendszeres karbantartásra.

Cirkó javítás Cirkó javítás

Cirkó javítás

Bármennyire is gazdaságos, csendes, magas hatásfokon üzemel és az egyik legbiztonságosabb megoldás a cirkó fűtés, mint minden fűtési rendszernek, legyen az új vagy évek óta üzembehelyezett, a biztonságos és gondtalan működéshez szüksége van a rendszeres karbantartásra.

Amennyiben azt tapasztalja, hogy használat közben a cirkó fűtési rendszere véletlenszerűen és egyre sűrűbben leáll esetleg az őrláng többszöri próbálkozás után sem gyullad be vagy egyszer csak a készülék elkezd csöpögni és gázszag van abban az esetben ne várjon tovább.

Hívjon bennünket az alábbi számon: +36 (20) 611 84 63, és cégünk magasan képzett, tapasztalt szakemberei kedvező áron és készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a +36 (20) 611 84 63 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak, vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére!

+36 (20) 611 84 63

Cégünk számára fontos az ügyfeleink elégedettsége, ezért profi, tapasztalt és magasan képzett szakemberekkel dolgozunk, akik minőségi alapanyagokkal garantálják munkánk végeredményének a színvonalát. Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés

Cirkó javítás-t vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza