Fűtés rendszer tisztítás

  1. Kazáncsere
  2. Fűtés rendszer tisztítás

A fűtés rendszer tisztítása egy elengedhetetlen lépés annak érdekében, hogy nyugodtan vághassunk bele a télbe. A tisztítás során a zárt rendszerből eltávolítjuk a vizet, majd az átmosást követően feltöltjük és leteszteljük a működését.

Fűtés rendszer tisztítás Fűtés rendszer tisztítás

Fűtés rendszer tisztítás

Lehet egy fűtésrendszer akármilyen jó és modern, attól még rendszeres tisztításra szorul annak érdekében, hogy a megbízhatóságát megőrizzük. Egy ilyen tisztítás alkalmával a teljes rendszer összes elemét tisztító karbantartásnak vetjük alá, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a fűtés minden eleme el tudja látni a neki rendelt feladatot egy hosszú fűtési szezon esetén is. 

Évente egy alkalommal javasoljuk elvégeztetni ezeket a tisztítási munkálatokat, melyet érdemes a karbantartással egybekötni. A szakemberek a tisztítás alkalmával felkeresik Önt az otthonában, majd a fűtés minden elemét átvizsgálják és kitisztítják. A rendszerben lévő vizet leengedik, majd annak teljes átmosása után töltik fel újra. Ilyenkor ellenőrzik a helyes működést is, melyet fontos megejteni a fűtési szezon beköszönte előtt. A tisztítási és a karbantartási munkálatainkat garanciálisan végezzük el. Ne habozzon, hívjon minket bizalommal és időben rendelje meg a fűtés rendszer tisztítási munkálatait, melyet megtehet a {phone} telefonszámon, vagy ajánlatkérő űrlapunk kitöltésével üzenjen nekünk!

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a +36 (20) 611 84 63 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 611 84 63

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Fűtés rendszer tisztítás-t vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza