Fűtés tisztítás

  1. Kazáncsere
  2. Fűtés tisztítás

A fűtés is egy olyan rendszer, melynek elemeit gondos tisztításnak kell kitennie azért, hogy nyugodtan vágjon bele egy fűtési szezonba, mely alatt nem kell aggódnia a kazán és a radiátorok miatt. Forduljon hozzánk, olcsón kitisztítjuk a fűtését.

Fűtés tisztítás Fűtés tisztítás

Fűtés tisztítás

A fűtésrendszer, éppen úgy, mint minden más rendszert alkotó technológia, rendszeres tisztítást igényel annak érdekében, hogy megbízhatóságát garantálni tudjuk. Ahhoz, hogy belássuk ennek indokoltságát, képzeljük csak magunk elé az egy éve keringő vizet, mely a radiátorokban végzi a dolgát hűségesen. Munkája során azonban érik olyan behatások, melyek nyomán egyre több rozsda-iszappal érintkezik, mely ha nincs kimosva a rendszerből, akkor az a radiátorok meghibásodásához, akár kilyukadásához is vezethet.

Annak érdekében, hogy ezt elkerüljük, évente egy alkalommal javasolt a rendszerből eltávolítani az állott vizet, majd egy alapos átmosással gondoskodni arról, hogy az összes ilyen lerakódás távozhasson. Ezt a feladatot célszerű olyan szakemberre bízni, aki tapasztalt ezen a téren, majd a tisztítás végeztével a fűtésrendszer egyéb elemeit is alapos tisztításnak és karbantartásnak veti alá. Cégünk kedvező áron vállalja a fűtés tisztítását, valamint a vele rendszerben álló elemek, például kazán karbantartását, mellyel szintén sokat teszünk annak érdekében, hogy egész fűtési szezonban problémamentesen szolgáljon ki minket a teljes fűtésrendszer. Hívjon minket bizalommal, munkálatainkat kedvező áron, garanciálisan vállaljuk egész Pest megyében. 

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a +36 (20) 611 84 63 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 611 84 63

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Fűtés tisztítás-t vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza