Fűtésrendszer átmosás

  1. Kazáncsere
  2. Fűtésrendszer átmosás

A fűtésrendszerben keringő víz tartalmaz és sodor olyan rozsdaiszap jellegű lerakódásokat, melyek veszélyeztetik a rendszer épségét, ráadásul a vizet keringető szivattyú is nagyobb eséllyel hibásodik meg, ha nincs évente átmosva a rendszer.

Fűtésrendszer átmosás Fűtésrendszer átmosás

Fűtésrendszer átmosás

A fűtésrendszer egy zárt keringésű csőrendszer, melyben ugyanaz a víz kering hónapról hónapra. Amikor egy rendszer valami miatt belevegősödik, az oxigén hatására rozsdaiszap alakulhat ki, mely lerakódás esetén nagy kockázatnak teszi ki a radiátorainkat és a csöveket. Ahhoz, hogy a korróziót, vagy a szivattyú tönkremenetelét elkerülhessük, javasolt évente egyszer átmosni a teljes fűtésrendszert. 

A fűtésrendszer átmosása folyamán leengedjük az elhasználódott és szennyezett vizet, majd a megfelelő anyagok segítségével gondoskodunk az átmosásról, hogy a radiátorokban lerakódott rozsdaiszap maradéktalanul kiürüljön. Amint ezzel kész vagyunk, feltöltjük a rendszert, majd gondoskodunk annak megfelelő működéséről, mely elengedhetetlen minden fűtési szezon előtt. Ugyanekkor javasoljuk elvégeztetni a kazánt érintő évenkénti karbantartási és ellenőrzési munkálatokat, hogy Ön is nyugodtan vághasson bele a télbe, egy szakszerűen felkészített fűtésrendszer segítségével, ami így biztosan megbízhatóan végig fogja szolgálni azt. Hívjon minket bizalommal, a fűtésrendszer átmosásán kívül a teljes fűtés karbantartásáról garanciálisan gondoskodunk.

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a +36 (20) 611 84 63 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 611 84 63

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Fűtésrendszer átmosás-t vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza