Gázkazán szerviz

  1. Kazáncsere
  2. Gázkazán szerviz

Bárkivel megtörténhet az az eset, hogy egyszer csak váratlanul a fűtési rendszer meghibásodik és leáll. Amennyiben ez megtörténne érdemes mihamarabb szerelőt hívni hiszen nem lehet valami kellemes télen egy fűtetlen hideg szobában üldögélni.

Gázkazán szerviz Gázkazán szerviz

Gázkazán szerviz

Bárkivel megtörténhet az az eset, hogy egyszer csak váratlanul a fűtési rendszer meghibásodik és leáll. Amennyiben ez megtörténne érdemes mihamarabb szerelőt hívni hiszen azon kívül, hogy nem lehet valami kellemes télen egy fűtetlen hideg szobában üldögélni, még a lakásban is okozhat nem kis problémát a fűtéshiány.

Munkatársaink a hiba bejelentése után felmérik a hibát és beszerzik a javításhoz szükséges alkatrészeket. Természeten akkor is számíthat ránk, ha nem javíttatni, hanem a meglévő gázkazánját szeretné egy modernebbre cseréltetni

Legyen szó új gázkazán beszerelésről vagy javításról, cégünk jól képzett, tapasztalt szakemberei készséggel állnak az Ön rendelkezésére! Hívjon minket az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63, és kérje egyedi árajánlatunkat még ma!

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a +36 (20) 611 84 63 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak, vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére!

+36 (20) 611 84 63

Cégünk számára fontos az ügyfeleink elégedettsége, ezért profi, tapasztalt és magasan képzett szakemberekkel dolgozunk, akik minőségi alapanyagokkal garantálják munkánk végeredményének a színvonalát. Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés

Gázkazán szerviz-t vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza