Gázkészülék felülvizsgálat

  1. Kazáncsere
  2. Gázkészülék felülvizsgálat

A saját maga és családja biztonsága érdekében és mert ezt törvény is előírja, érdemes a gázkészülékét és a gázvezetékeket rendszeresen felülvizsgáltatni. A felülvizsgálat kiterjed a gázszivárgás a gázkészülék biztonságos működésének ellenőrzésére is

Gázkészülék felülvizsgálat Gázkészülék felülvizsgálat

Gázkészülék felülvizsgálat

A saját maga és családja biztonsága érdekében és mert ezt törvény is előírja, érdemes a gázkészülékét és a gázvezetékeket rendszeresen felülvizsgáltatni.

A felülvizsgálat kiterjed a gázszivárgás a gázkészülék biztonsági reteszeinek működőképességének, az égéstermék megfelelő elvezetésének és az esetleges visszaáramlásának ellenőrzésére, valamint a készülék hatásfokának műszeres mérésére, illetve az égéstermék összetételének elemzésére is.

Ha magas színvonalú munkát szeretne látni, hívjon minket bizalommal az alábbi telefonszámon: +36 (20) 611 84 63 és a minőségi felszereléssel rendelkező tapasztalt, magasan képzett kollégáink garantálják, hogy meglesz elégedve szolgáltatásunkkal!

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a +36 (20) 611 84 63 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak, vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére!

+36 (20) 611 84 63

Cégünk számára fontos az ügyfeleink elégedettsége, ezért profi, tapasztalt és magasan képzett szakemberekkel dolgozunk, akik minőségi alapanyagokkal garantálják munkánk végeredményének a színvonalát. Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés

Gázkészülék felülvizsgálat-t vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza