Gázkészülék szerviz

  1. Kazáncsere
  2. Gázkészülék szerviz

Leállt a fűtés a lakásban? Problémája van a gázkazánnal? Szeretne meggyőződön arról, hogy gázfűtési rendszere biztonságosan üzemel? Cégünk vállalja gázkazánok javítását, szerelését, karbantartását és bevizsgálását is legyen az álló vagy fali kazán.

Gázkészülék szerviz Gázkészülék szerviz

Gázkészülék szerviz

Leállt a fűtés a lakásban? Problémája van a gázkazánnal? Szeretne meggyőződön arról, hogy gázfűtési rendszere biztonságosan üzemel? Cégünk vállalja gázkazánok javítását, szerelését, karbantartását és bevizsgálását is legyen az akár álló vagy fali kazán, zárt esetleg hagyományos égésterű kondenzációs fűtőberendezés.

Munkatársaink a hiba bejelentése alapján beszerzik a hibás alkatrészeket. Bátran felteheti bármilyen javítással kapcsolatos kérdéseit nekünk, cégünk képzett szakemberei készségesen válaszolnak Önnek.

Hívjon bennünket bizalommal az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63 és jól képzett, tapasztalt gázszerelő kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére, mert nálunk nem az ügyfél az első! Minden munkánkra garanciát vállalunk!

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a +36 (20) 611 84 63 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak, vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére!

+36 (20) 611 84 63

Cégünk számára fontos az ügyfeleink elégedettsége, ezért profi, tapasztalt és magasan képzett szakemberekkel dolgozunk, akik minőségi alapanyagokkal garantálják munkánk végeredményének a színvonalát. Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés

Gázkészülék szerviz-t vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza