Kazáncsere pályázat

  1. Kazáncsere
  2. Kazáncsere pályázat

Optimális esetben mindenki a legjobb hatásfokú a legkörnyezetkímélőbb legbiztonságosabb, fűtési megoldást választaná otthona melegvíz ellátására és fűtésére. Természetesen mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy sajnos ez gyakorlatilag lehetetlen.

Kazáncsere pályázat Kazáncsere pályázat

Kazáncsere pályázat

Optimális esetben mindenki a legjobb hatásfokú a legkörnyezetkímélőbb legbiztonságosabb, fűtési megoldást választaná otthona melegvíz ellátására és fűtésére. Természetesen mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy sajnos ez gyakorlatilag lehetetlen. Tény, hogy még mindig sok a régi technológiájú fűtőrendszer, amely csekély hatásfokkal és nem éppen energiatakarékosan működik.

Pont ezért jött létre a kazáncsere pályázat, amely anyagi finanszírozással teszi könnyebbé a háztartások fűtési rendszerének modernizálását. A modernebb technológiával rendelkező fűtési rendszer nagyobb hatásfok mellett, kedvesebb energiával, biztonságos és nem utolsó sorban környezetbarát üzemelést biztosít.

Meghirdetett a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium egy olyan alprogramot, amely abban nyújt óriási segítséget, hogy az Otthon Melege Programnak köszönhetően a családok új biztonságos fűtési rendszerre cserélhetik le elavult kazánjaikat.

Legyen szó új fűtőberendezés beszerelésről vagy javításról mindig számíthat ránk! Hívjon bennünket az alábbi telefonszámon: +36 (20) 611 84 63, és cégünk jól képzett, tapasztalt szakemberei készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a +36 (20) 611 84 63 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak, vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére!

+36 (20) 611 84 63

Cégünk számára fontos az ügyfeleink elégedettsége, ezért profi, tapasztalt és magasan képzett szakemberekkel dolgozunk, akik minőségi alapanyagokkal garantálják munkánk végeredményének a színvonalát. Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés

Kazáncsere pályázat-t vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza