Kazáncsere

  1. Kazáncsere
  2. Kazáncsere

Az elavult kazánok napja már leáldozóban van, ne várja meg, amíg egy hideg téli estén cserbenhagyja a régi berendezés, amely amúgy is sokat fogyaszt. Váltson most kondenzációs kazánra, mellyel a törvényeknek is eleget tesz és a beruházása megtérül!

Kazáncsere Kazáncsere

Kazáncsere

Kazáncserét tervez? Esetleg nem tervezte, mégis rákényszerül? Bízza profikra, hogy ne legyen vele gondja. Cégünk garanciális kivitelezéssel, kedvező áron vállalja kazánok cseréjét és a vele járó korszerűsítési munkálatok kivitelezésével együtt. 

Gyakran tapasztaljuk, hogy partnereink akkor szánják rá magukat a kazáncserére, amikor az elavult berendezés felmondja a szolgálatot. Ez több okból sem a legszerencsésebb, ugyanis egy kazán leginkább télen van használatban, így amennyiben meghibásodik az azonnali beavatkozást igényel. Magyarország is csatlakozott ahhoz a klímaegyezményhez, melynek értelmében a lakosság körében is minimálisra igyekeznek csökkenteni az elavult berendezések által kibocsátott káros anyagokat. Ennek köszönhetően  rendeletbe van foglalva a kazánok cseréjét illetőleg az, hogy korszerű kondenzációs kazán telepíthető, vagy készülékcsere esetében is csak ilyen szerelhető be. A kondenzációs kazán bekötésének vannak azonban feltételei, mely a rendszert és a kéményt is érinti. Esetenként szükség lehet a fűtésrendszer korszerűsítése is.

Cégünk kedvező áron vállalja kondenzációs kazán beszerelését, amennyiben elavult berendezését kell cserélni, úgy az új technológiára való átállást elősegítő korszerűsítési munkálatokat is ránk bízhatja. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal rendelkező profi szakemberek, akik a kémény és a fűtés további elemeinek a felújítását is elvégzik. Precízen kivitelezett munkálataikra minden esetben garanciát vállalunk. Hívjon minket még ma a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon és kérje ingyenes helyszíni felmérésünket!

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a +36 (20) 611 84 63 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 611 84 63

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Kazáncsere-t vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza