Kondenzációs kazán

  1. Kazáncsere
  2. Kondenzációs kazán

A zárt égésterű kondenzációs fűtésrendszer, az egyik legkedveltebb fűtési megoldás, melyet a hatékony energiatakarékos technológiájának köszönheti. Ráadásul a kondenzációs eljárás révén nem csak a legjobb hőfokkal képes fűteni, de környezetkímélő is.

Kondenzációs kazán Kondenzációs kazán

Kondenzációs kazán

A zárt égésterű kondenzációs fűtésrendszer, az egyik legkedveltebb fűtési megoldás, melyet a hatékony energiatakarékos technológiájának köszönheti. A különleges kivitelű hőcserélőnek hála a fűtés és melegvíz előállítása akár egymástól függetlenül is működhet. Ráadásul a kondenzációs eljárás révén nem csak a legmagasabb hőfokkal képes fűteni, hanem még rendkívül környezetkímélő is.

Amennyiben a kondenzációs fűtésrendszer mellett tette le voksát vagy a meglévő rendszerét szeretné lecseréltetni egy újabbra, vagy csak javításra lenne szüksége, mindig számíthat ránk!

Hívjon bennünket az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63, és cégünk tapasztalt szakemberei kedvező áron, garanciával vállalják kondenzációs kazánja beüzemelését, beállítását, karbantartását vagy akár annak javítását is.

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a +36 (20) 611 84 63 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak, vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére!

+36 (20) 611 84 63

Cégünk számára fontos az ügyfeleink elégedettsége, ezért profi, tapasztalt és magasan képzett szakemberekkel dolgozunk, akik minőségi alapanyagokkal garantálják munkánk végeredményének a színvonalát. Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés

Kondenzációs kazán-t vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza