Konvektor fűtés

  1. Kazáncsere
  2. Konvektor fűtés

A gázkonvektor a nagyvárosok egyik legelterjedtebb fűtési megoldása, amely kiválóan alkalmas a lakások helyiségeinek felfűtésére. A konvektoroknak két típusa létezik a piacon, az egyik változat lemezből a másik pedig öntöttvasból készül.

Konvektor fűtés Konvektor fűtés

Konvektor fűtés

A gázkonvektor a nagyvárosok egyik legelterjedtebb fűtési megoldása, amely kiválóan alkalmas a lakások helyiségeinek felfűtésére. A konvektoroknak két típusa van, az egyik lemezből a másik pedig öntöttvasból készül, amelyeknek természetesen megvan az előnye és hátránya is. A konvektorokról megoszlóak a vélemények, vannak olyanok, akik úgy gondolják, hogy egy központi helyről való fűtés sokkal gazdaságosabb azonban ez a kijelentés vitatható.

Amennyiben gázkonvektor fűtésben gondolkodik, forduljon hozzánk bizalommal és bízza ránk a konvektor beüzemelését és cégünk szakemberei kedvező áron elvégzik a szükséges munkálatokat amire jótállást is biztosítanak. Vállaljuk gázkonvektorok beépítését, valamint beüzemelését szakszerűen, minőségi anyagfelhasználással.

Hívjon bennünket az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63 ahol munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére és kérje egyedi árajánlatunkat még ma!

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a +36 (20) 611 84 63 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak, vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére!

+36 (20) 611 84 63

Cégünk számára fontos az ügyfeleink elégedettsége, ezért profi, tapasztalt és magasan képzett szakemberekkel dolgozunk, akik minőségi alapanyagokkal garantálják munkánk végeredményének a színvonalát. Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés

Konvektor fűtés-t vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza