Központi fűtés tisztítás

  1. Kazáncsere
  2. Központi fűtés tisztítás

A tapasztalat azt mutatja, hogy a szennyeződések nemcsak a csővezetékekben és hőleadókban rakódnak le, ezzel okozva nem kis problémát, hanem magában a fűtési berendezésekben is.Hívjon bennünket és cégünk vállalja a fűtési rendszerek átmosását.

Központi fűtés tisztítás Központi fűtés tisztítás

Központi fűtés tisztítás

A tapasztalat azt mutatja, hogy a szennyeződések nemcsak a csővezetékekben és hőleadókban rakódnak le, ezzel okozva nem kis problémát, hanem magában a fűtési berendezésekben is. Számtalan probléma megelőzhető a fűtési rendszerek rendszeres karbantartásával, mint például a hőcserélők lyukadása a kazán tönkremenetele vagy a rendszer teljes eldugulása. Még időben előzze meg a problémát!

Hívjon bennünket bizalommal az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63, és cégünk képzett szakemberei kedvező áron és gondos szakértelemmel vállalják a központi fűtés rendszerek átmosását, valamint a csővezetékek, radiátorok tisztítását.

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a +36 (20) 611 84 63 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak, vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére!

+36 (20) 611 84 63

Cégünk számára fontos az ügyfeleink elégedettsége, ezért profi, tapasztalt és magasan képzett szakemberekkel dolgozunk, akik minőségi alapanyagokkal garantálják munkánk végeredményének a színvonalát. Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés

Központi fűtés tisztítás-t vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza