Radiátor légtelenítés

  1. Kazáncsere
  2. Radiátor légtelenítés

A radiátorok légtelenítését fűtési szezon előtt ajánlott évente legalább egyszer ajánlott végrehajtani. Tapasztalat, hogy a tavasztól őszig tartó hosszú időszak alatt igen nagy mennyiségű levegő képes bejutni a rendszerbe amit érdemes légteleníteni.

Radiátor légtelenítés Radiátor légtelenítés

Radiátor légtelenítés

A radiátorok légtelenítését fűtési szezon előtt ajánlott évente legalább egyszer ajánlott végrehajtani. Sajnos a tapasztalat az, hogy a tavasztól őszig tartó hosszú időszak alatt igen nagy mennyiségű levegő képes bejutni a rendszerbe, amelyet, ha nem légtelenítünk később meggyűlhet a problémánk a fűtéssel.

A fűtési rendszerben maradt levegő drasztikusan csökkenti a fűtés hatékonyságát és nem utolsó sorban jelentős többletköltséggel is járhat így az üzemeltetés.

Bízza ránk rendszerének légtelenítését és a magasan képzett, tapasztalt kollégáink készséggel, kedvező áron állnak az Ön rendelkezésére! Hívjon bennünket az alábbi telefonszámon +36 (20) 611 84 63, ahol munkatársaink várják hívását és kérje egyedi árajánlatunkat még ma!

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a +36 (20) 611 84 63 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak, vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére!

+36 (20) 611 84 63

Cégünk számára fontos az ügyfeleink elégedettsége, ezért profi, tapasztalt és magasan képzett szakemberekkel dolgozunk, akik minőségi alapanyagokkal garantálják munkánk végeredményének a színvonalát. Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés

Radiátor légtelenítés-t vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza