Radiátor tisztítás

  1. Kazáncsere
  2. Radiátor tisztítás

Mindegy, hogy új vagy régi fűtési rendszert használ, szükséges a rendszeres, kellő szakértelemmel elvégzett tisztítás és átmosás. A csővezeték anyaga legyen akár vas, réz vagy műanyag egy idő után könnyen keletkezhetnek a vezetékekben maradványok.

Radiátor tisztítás Radiátor tisztítás

Radiátor tisztítás

Mindegy, hogy új vagy régi fűtési rendszert használ, szükséges a rendszeres, kellő szakértelemmel elvégzett tisztítás és átmosás. A csővezeték anyaga legyen akár vas, akár réz vagy műanyag egy idő után könnyen keletkezhetnek a vezetékekben maradványok vagy mechanikus szennyeződések.

Az új radiátorok sem mentesülnek az említett problémáktól mert a gyártás során belekerült olaj vagy folyató szer maradványok a későbbiek során nem kis gondot tudnak generálni.

Ráadásul egyes gyártók a garancia feltételeként írják elő a radiátorok és fűtési rendszerek átmosását az első használat előtt. Hívjon bennünket az alábbi +36 (20) 611 84 63 telefonszámon, és bízza cégünkre ezt a feladatot, amit jól képzett szakembereink kedvező áron és gondos szakértelemmel végeznek el.

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a +36 (20) 611 84 63 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak, vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére!

+36 (20) 611 84 63

Cégünk számára fontos az ügyfeleink elégedettsége, ezért profi, tapasztalt és magasan képzett szakemberekkel dolgozunk, akik minőségi alapanyagokkal garantálják munkánk végeredményének a színvonalát. Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés

Radiátor tisztítás-t vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza