Vaillant kondenzációs kazán

  1. Kazáncsere
  2. Vaillant kondenzációs kazán

Amit a Vaillant kondenzációs kazánokról tudni érdemes, hogy az elektronikusan szabályozott, magas hatékonyságú szivattyúinak köszönhetően akár 50%-al kevesebb fogyasztást mérhetünk, ami nem elhanyagolható tényező. Hívjon bennünket még ma!

Vaillant kondenzációs kazán Vaillant kondenzációs kazán

Vaillant kondenzációs kazán

Amit a Vaillant kondenzációs kazánokról tudni érdemes, hogy az elektronikusan szabályozott, magas hatékonyságú szivattyúinak köszönhetően akár 50%-al kevesebb fogyasztást mérhetünk, ami nem elhanyagolható tényező. A Vaillant kazánokban minden olyan tulajdonság megtalálható, amit korunk kondenzációs kazánjáról elvárunk, hatékony energiafelhasználás, amely 25 és 100% közötti modulációs tartomány jelent, rendkívül halk üzemelés az integrált nemesacél kondenzációs hőcserélőnek köszönhetően, valamint lehetőségünk van a rendszerhez Vaillant időjáráskövető szabályozók csatlakoztatására is.

További pozitív tulajdonságai közé sorolhatjuk még azt is, hogy minimum 15%-os fűtési költségmegtakarítás érhető el vele egy hagyományos kazán energiafelhasználásához viszonyítva.

Hívjon bennünket az alábbi számon: +36 (20) 611 84 63 és cégünk szakemberei kedvező áron és szakszerűen vállalják az Ön Vaillant kondenzációs kazánjának beüzemelését és beállítását.

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a +36 (20) 611 84 63 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak, vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére!

+36 (20) 611 84 63

Cégünk számára fontos az ügyfeleink elégedettsége, ezért profi, tapasztalt és magasan képzett szakemberekkel dolgozunk, akik minőségi alapanyagokkal garantálják munkánk végeredményének a színvonalát. Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés

Vaillant kondenzációs kazán-t vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza