Wolf kondenzációs kazán

  1. Kazáncsere
  2. Wolf kondenzációs kazán

A két üzemmódban is használható zárt égésterű Wolf kondenzációs kazán tökéletes választás lehet amennyiben egy közepes alapterületű lakásról vagy családi házról van szó, ahol általában több helyen történik a használati melegvíz elvétel.

Wolf kondenzációs kazán Wolf kondenzációs kazán

Wolf kondenzációs kazán

A zárt égésterű Wolf kondenzációs kazán tökéletes választás lehet amennyiben egy közepes alapterületű lakásról vagy családi házról van szó, ahol általában több helyen történik a használati melegvíz elvétel. A Wolf kondenzációs kazánok a külső HMV tárolóra csatlakoztatva kellemes hőmérsékletű vízkomfortot biztosítanak.
Ezeket a zárt égésterű kazánokat két üzemmódban is használhatjuk: a helyiség levegőtől függő vagy független módban egyaránt. Az energiahasznosítás területén is jól teljesítenek hiszen kiemelkedően magas égéshő / fűtőérték aránnyal rendelkeznek.

Amennyiben a Wolf kondenzációs kazán mellett dönt, hívjon bennünket az alábbi telefonszámon: +36 (20) 611 84 63, és cégünk tapasztalt szakemberei kedvező áron vállalják a Wolf kondenzációs kazán beüzemelését és beállítását!

Megrendelés menete

Kazáncsere, javítás, fűtés korszerűsítés, vagy karbantartás szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja a +36 (20) 611 84 63 telefonszámot. Kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely segítségével Önnek is egyedi ajánlatot állítunk össze.

Kérje ajánlatunkat még ma!

Minőség és garancia

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és az általuk használt kiváló minőségű alkatrészek, berendezések felhasználásával kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást.

Munkálatainkra garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 84 63 telefonszámon, ahol szakértő munkatársunk nyújt Önnek segítséget. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit. 

Vegye igénybe helyszíni felmérésünket!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak, vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére!

+36 (20) 611 84 63

Cégünk számára fontos az ügyfeleink elégedettsége, ezért profi, tapasztalt és magasan képzett szakemberekkel dolgozunk, akik minőségi alapanyagokkal garantálják munkánk végeredményének a színvonalát. Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés

Wolf kondenzációs kazán-t vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Gázszerelő Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken.

Vissza